Poniedziałek
Śniadanie:
- Pieczywo, dżem, serek na słodko
- Przekąska chrupiąca
Zupa:
- Barszcz czerwony z makaronem. A:1.3,7
II Danie
- Bitki wieprzowe w sosie z ziemniakami puree i fasolka szparagowa
Podwieczorek:
- Ciasto lane z jabłkami
Wtorek
Śniadanie:
- Pieczywo mieszane, szynka, ser, bukiet warzyw
- Warzywna przekąska
Zupa:
- Krupnik A1,3,7
II Danie:
- Spaghetti bolognese
Podwieczorek:
- Ślimaczki drożdżowe
Środa
Śniadanie:
- Bułka, parówka, ketchup, bukiet warzyw
- Owocowa przekąska
Zupa:
- Rosół z makaronem A1,3,7
II Danie:
- Kotlet schabowy z ziemniakami puree i surówka z buraków
Podwieczorek:
- Koktajl mleczny owocowy
Czwartek
Śniadanie:
- Naleśniki z prażonymi jabłkami
- Chrupiąca przekąska
Zupa:
- Szczawiowa z ziemniakami A. 1,3,7
II Danie
- Kluski ziemniaczane z okrasą i twarogiem
Podwieczorek:
- Muffinki z wiśniami
Piątek
Śniadanie
- Płatki na mleku, pieczywo,ser,jajko,bukiet warzyw
- Owocowa przekąska
Zupa:
- Kartoflanka A 1,3,7,9
II Danie
- Filet rybny z ziemniakami puree, surówka z białej kapusty
Podwieczorek:
- Bułka maślana z czekoladą